Maaike Witteveen

 

Sinds 2002 ben ik werkzaam voor de overheid. In 2006 heb ik mijn bachelor Management, Economie en Recht behaald. Vervolgens heb ik zowel op detacheringsbasis als in dienst van de gemeente gewerkt als specialist vergunningen Algemene plaatselijke verordening en Bijzondere wetten, juridisch medewerker, coach en teamleider. Zowel de Algemene plaatselijke verordening, de Bijzondere wetten en het Omgevingsrecht behoren tot mijn expertise.

Sinds 2017 ben ik samen met Petra actief als juridisch adviseur. De ervaring en kennis die ik bij het werken voor de gemeente hebt opgedaan is een uitstekende basis voor de advisering van particulier en bedrijf.

 

mr. Petra Daling

 

De studie Nederlands recht aan de Rijkuniversiteit te Groningen heb ik in 2004 afgerond. Daarna ben ik op detacheringsbasis als jurist bestuursrecht aan de slag gegaan. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij de overheid en bekleed ik diverse juridische functies. Omdat ik merkte dat er behoefte is aan laagdrempelig juridische advies met betrekking tot handelen van de overheid (de andere kant voor het bureau) ben ik sinds 2012 tevens actief als juridisch adviseur voor particulieren en voor het midden en kleinbedrijf.